Aktuellt:

2007-12-10

På Agnes 10-månadersdag tog vi ut henne på ängen och tog lite kort som du kan hitta här. Hon har ju vuxit på sig en del så nu behöver man inte skämmas längre. Annars händer det inte så mycket för tillfället, vi går mest och väntar på löp här.

2007-11-23

Idag grattar vi Isak som blivit hela 13 år! Stort grattis från mamsen.

2007-11-19

Idag är det 2 år sedan Alice låg och matade sina alldeles nyfödda små korvar. Tänk vad tiden går fort!

GRATTIS ALLA BARK AT THE MOON-BARN!!

2007-11-18

På allmän begäran kommer här en bild på den fina skylten min mamma gjort åt mig i keramik.

(bilden kan numera beskådas på om oss sidan.)

2007-10-14

Igår var det ÖsTeks höstutställning. Jag hade med mig både Amy och Eddie och resultaten var blandade. Eddie inledde med att bli tvåa i sin klass med HP, vilket jag är väldigt nöjd med. Amy fick en slät etta och blev oplacerad i sin klass, och det är jag väl inte helt nöjd med. Kritikerna kan läsas på respektive hunds sida.

Pippi är antagligen tom, så vi siktar på nästa löp med henne.

Agnes kommer att göra en artroskopi i slutet av november hoppas vi, och förhoppningsvis hittar då veterinären källan till hältan så vi kan börja träna på riktigt.

2007-09-15

Vi har varit i Tånga Hed på terrierklubbsutställning. Målsättningen var att få in en 1:a på Pippi, men Amy och Eddie fick följa med av bara farten. Resultatet blev att Pippi och Eddie fick en varsin slät 1:a och Amy fick 1:a med HP och trea i konkurrensen. Jag är supernöjd! Pippi har nu tagit den meritering hon behövde, Eddie har fått revansch för Södertälje och Amy är tillbaka i god form. Deras kritiker kan ni läsa på deras respektive sidor. Ett STORT tack och GRATTIS vill jag rikta till Ulrika Sandström som ryckte in och visade Amy med bravur, och hennes två hanar Bazzil och Cosmo plockade hem de två första placeringarna och Bazzil knep dessutom BIR! Grattis grattis!

2007-09-13

Nu är äntligen bilderna från valpträffen klara. Se hur Crazy Trains första kull har utvecklats här! Nya bilder finns också på Agnes, Eddie, Harry och Sissi på deras respektive sidor.

2007-09-03

Vi hade valp och släktträff igår, alla var här utom Bamse som tyvärr hade förhinder. Vi tog massa fina bilder som nu är under ombyggnad. Det som hunnit bli klart är nya bilder på både Pippi och Buster som är upplagda nu under Valpar

2007-09-01

Idag var vi till Flens Brukshundklubb och tävlade en dubbeltävling i lydnad. Det slutade i två förstapris, 165,5 poäng och 164,5 poäng och därmed har vi kammat hem titeln LP1!! Protokollen hittar du här.

Några bilder på Pippis pojkvän Buster har kommit upp på sidan, förhoppningsvis kommer det några exteriörbilder snart oxå. Se valpsidan.

2007-08-23

Pippi är nu parad. Läs mer om henne och hanen på valpsidan!

2007-08-19

Pippi löper! Hon har kommit hem till mig för parning under denna vecka. Om allt går bra blir det valpar i mitten på oktober och leverans runt jul. Följ bloggen så får ni veta vad som händer! 

2007-08-05

Amy har tillfrisknat från kennelhostan och trots att vi inte kunnat träna på väldigt länge så chansade vi på att åka till Södertälje och tävla ändå och det gjorde vi rätt i! Det blev ett förstapris med 167 poäng och en femte plats av tolv startande. Läs hennes protokoll och se bilder här

2007-07-24

Äntligen kommer en liten uppdatering av sidan. Marie och jag åkte till Möklinta för att tävla lydnad och ställa Agnes. Amy skötte sig super men tyvärr missade vi ställande och fick 151 poäng. Agnes imponerade inte på domaren, som tyckte hon var för liten.... Men vi grattar Marie så klart som efter en lite kämpig period äntligen fick det tredje första priset med sin Birk i lydnadsklass 1! Grattis!

Vi har varit på Alfta-utställningen och fått Amys första tvåa. Domaren tyckte inte alls om henne, hon var för kort, för svart och hade för dåliga knävinklar. Men som någon sagt... alla champions har en tvåa.... :)

Marie och Danne lånade mina hundar en dag och resultatet blev lite nya bilder (läs många nya bilder). Ett lite axplock av dom kan ni hitta på respektive hunds sida.

2007-06-19

Det har varit svårt att uppdatera då jag har flyttat och inte haft någon av mina datorer igång så nu kommer här en SEN uppdatering. Förra helgen, den 9 juni var vi till Fengersfors fina lilla utställning med Amy och Pippi. Pippi fick tyvärr en tvåa då domaren tyckte att hon hade dålig resning och saknade rätta terriertemperamentet. Vi som känner Pippi vet hur fel domaren har. Men Amy fick etta med CK, vann sen bästa tik och fick sitt livs (och mitt livs) första svenska CERT!! Hon slutade som BIM! Vi var väldigt nöjda när vi åkte hem. Mer detaljer om den helgen kan du läsa om i bloggen.

Nya bilder på Agnes är inlagda, du hittar dom här.

2007-06-01

Kritiker inlagda från Årets Border och Södertälje. Inget att skryta om men ändå, in ska dom ändå.

2007-05-27

Amy och jag har gjort debut i lydnad på Årets Border, det slutade med 159 poäng. Vi fick absolut blodad tand. Vi gratulerar vinnarna i Årets Border BIR Sub Terram Rockar Fett och BIM blev Ozzys halvbror Bordix Leonardo! Stort grattis till er!

2007-05-21

Kakis, vår Staffekompis är nu inlagd på vännersidan.

2007-05-19

Idag har vi varit på inofficiell utställning här i Arvika. Amy vann rasen och gruppen och slutade som 3:a i BIS-finalen! Gissa om jag är nöjd? Läs mer utförligt i bloggen.

2007-04-22

Har lagt in lite nya bilder på både Amy och Agnes. Idag började äntligen Amy löpa och om hon håller denna cykel så blir det valpar våren 2008.

2007-04-02

Här händer det saker. Eftersom jag inte kunnat uppdatera min sida på ett tag så nu blir det en del nytt.

Ny layout på sidan som ni säkert märker och därmed lite nya flikar att titta på. Ozzy och Alice har fått en egen sida, In Memorian, där dom fått sällskap av min första hund, rottweilern Gibzi. Tillkommit har även en sida med rottweilerns rasstandard.

Jag är glad över att kunna berätta att Virpi har flyttat till sitt nya hem. Hon kommer att bo och träna med Johanna och Daniel på kennel Rottkaisers i Arvika. Det är en stor flock av både människor och hundar, så det kommer passa fröken Virpi, som modifierat sitt namn till Pippi. Agility, viltspår, gryt och utställning står på schemat för henne.

På onsdag hämtar jag lilla Agnes, en rottweilertik som jag kommer ha på foder från ovan nämnda Johanna och Daniel. Beslutet att skaffa en rottis kommer av att jag tränar lydnad med en något motsträvig Amy och jag tycker att det är MYCKET roligare än vad hon gör. Jag vill ha en arbetshund och för mig var det självklart att gå tillbaka till rottweiler då.

2007-03-20

Tack alla som hört av sig angående Virpi! Hon kommer hem till mig på fredag, då vill jag ha några dagar att se hur hon är och försöka lista ut vad som är bäst för henne. Sedan kommer jag bestämma vart hon hamnar. Jag har några att välja mellan, det är nästan så jag önskar att jag hade fler hundar att omplacera!


2007-03-09

I natt har jag suttit i Säffle och vakat över en labradortiken Jessie som skulle valpa. Vi vakade hela natten men inte förrän vid sex-tiden i morse bestämde hon sig för att sätta i gång på riktigt och klockan kvart över elva på förmiddagen hade hon fött 9 stycken välskapta labbe-valpar. Vill ni titta på de små underverken kan ni klicka här!

2007-03-05

Eddie har debuterat på officiell utställning och killen skötte sig ypperligt och blev tvåa i sin klass. Läs hans kritik här. Amy har även hon varit ute och visat upp sig, blev 3:a i sin klass i Böö i Norge och 3:a igen i Skogås. Läs hennes kritiker här.

2007-01-21

Idag var vi i Örebro på inofficiell utställning. Amy blev BIR och i gruppfinalen slutade hon fyra. Kritiken löd: Ultrafeminin ungtik, utm huvud & uttryck, mörka fina ögon, välburna öron. Stilig hals och rygglinje, normalt vinklad, skulle önska kraftigare benstomme, lagom kropp, bra kors, fina sidorörelser, slarvar lite fram. Bra pälskvalitet, trevligt temperament, välvisad. Vi åkte hem trötta men nöjda. 

2007-01-10

Harry med tillhörande husse och matte kom på besök för en liten trimning. Med sig hade husse en hel skiva proppfull med bilder av det större formatet, några tagna på utställningen i Hallstahammar. Dom bilderna kan ni se här. Resten jobbar jag fortfarande med, det tar upp till en minut för att öppna varje bild i min snabba dator.....

2007-01-03

Nyåret har passerat och vi inleder ett nytt år. Vi hade besök av Amys bror Eddie och hans husse så det blev lite bilder.

     
2005             2006